Politica de Confidențialitate

Data de actualizare: 21.11.2023

Bine ați venit pe website-ul www.betonamprentatsdpav.ro (denumit în continuare „Website-ul”). Aceasta este Politica noastră de Confidențialitate care vă explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile dumneavoastră personale. Prin accesarea și utilizarea acestui Website, sunteți de acord cu prevederile acestei Politici de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu aceste prevederi, vă rugăm să nu utilizați Website-ul.

Colectarea Informațiilor

Informații Personale

Atunci când utilizați Website-ul, este posibil să ne furnizați informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații sunt colectate doar atunci când decideți să le furnizați voluntar, de exemplu, atunci când completați un formular de contact sau ne trimiteți un e-mail. Prin furnizarea acestor informații, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea lor în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Informații Automatizate

În timpul vizitei dumneavoastră pe Website, putem colecta informații non-personale care pot include, dar nu se limitează la, adresele IP, tipul de browser, sistemul de operare, paginile web accesate și date de trafic. Aceste informații sunt colectate automat prin tehnologii precum cookie-urile și serverele noastre web pot înregistra aceste informații.

Utilizarea Informațiilor

Informațiile personale pe care le furnizați pot fi utilizate pentru următoarele scopuri:

  • Pentru a vă contacta în legătură cu solicitările sau întrebările dumneavoastră.
  • Pentru a vă oferi informații despre produsele și serviciile noastre.
  • Pentru a administra și îmbunătăți Website-ul nostru și serviciile noastre.
  • Pentru a vă oferi actualizări și noutăți privind activitățile noastre și ofertele noastre.

Informațiile non-personale colectate automat pot fi utilizate pentru a analiza tendințele de utilizare a Website-ului, a îmbunătăți funcționalitatea și performanța acestuia și a ajuta la gestionarea și îmbunătățirea experienței utilizatorilor.

Dezvăluirea Informațiilor

Informațiile personale pe care le colectăm nu vor fi dezvăluite, vândute sau închiriate către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau în scopurile stabilite în această Politică de Confidențialitate.

Securitatea Informațiilor

Ne angajăm să protejăm informațiile dumneavoastră personale. Folosim măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, modificării, divulgării sau distrugerii.

Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica această Politică de Confidențialitate în orice moment, pentru a reflecta schimbările în practicile noastre sau în legile aplicabile. Orice modificări ale Politicii de Confidențialitate vor fi afișate pe această pagină, și data de actualizare va fi revizuită în partea de sus a paginii.

Contact

Pentru întrebări sau solicitări legate de această Politică de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la:

Program

Program de lucru:

  • Luni – Vineri: 08:00 – 19:00
  • Sâmbătă: 08:00 – 14:00

Această Politică de Confidențialitate este valabilă începând cu data de 21.11.2023

Our clients

Vremea Bucuresti Azi Horoscop AziTelefon Banca Transilvania Telefon Primaria Iasi Numar telefon contact bebelusi dezvoltarePostal codes Canada Postcodes Australia Hospitals in United States current time local time Zip code USA Contact eMag telefon contact Unicredit Bank Vremea Bucuresti Azi Horoscop Azi apartamente noi galata
Copyright © 2023 - 2024 by Beton Amprentat SDPav. Toate drepturile sunt rezervate.
APEL TELEFONIC
TRIMITE MESAJ
1
ONLINE
Buna, numele meu este Ionut. Cum te pot ajuta?